Kristallhealing

Kristallhealing

Kristaller, Stenar och Ädelstenar.

 

Människan har använt kristaller och stenar sedan urminnes tider. De är omslutna av magi, myter och sägner.

 

Kristaller och stenar har skapats under miljontals år. De har de mest stabila, ordnade och enklaste strukturer som finns i universum.

Varje kristall är unik i sin form och strukturen är beständig, oavsett var på jorden den växer.

Den perfekta, solida kristallen är fylld av en viss energi och varje kristall ger en unik kraft till mottagaren.

 

När kristallen läggs på din kropp, så känner kroppen igen kristallens enkla uppbyggnad. Kristallen fungerar då som en slags mall, som kroppens självreglerande system kan använda för att fungera bättre, tex för en bättre hälsa.

Stenar, kristaller och ädelstenar är effektiva redskap för att minska stress och för att känna ett större lugn.

 

 

Healingsessionen

Kristallerna hjälper dig att komma i balans, både i dina chakran och i dina eteriska kroppar. Därmed balanseras både din kropp och din själ.

 

Din kropp och ditt psyke drar nytta av respektive kristalls egenskaper och du kommer i kontakt med ditt allra innersta ljus, vidgar ditt medvetande och får se vad som döljer sig där. Enkelt uttryckt; kristallerna hjälper dig att komma i kontakt med dig själv.

 

Jag lyssnar, ser och känner med alla mina sinnen. Får kontakt med din själ och ditt energifält. Därefter hjälper Andliga Guider och andra Ljusväsen mig, att lägga rätt kristall på rätt plats och i rätta geometriska formationer. Detta för att uppnå ett optimalt helande i dig.

 

Energiblockeringar i form av känslor och tankar upplöses helt eller delvis och kristallernas riktade, helande energi gör underverk.

 

Kristallhealing/kristallterapi är mycket djup och helande. Omvärlden försvinner och du sjunker ner i dig själv. Det är som ett ljuvligt, upplyftande ljusbad!

 

Eftersom kristaller, stenar och ädelstenar höjer frekvenser så upplever du ett stort lugn och känner dig djupt avspänd. Kristallterapin är en stor hjälp i helande av både kropp och själ!

Kristallhealing

kostar 600 kr/tim och varar 1-1½ tim.

 

Kristaller finns till försäljning!

 

Tystnadsplikt gäller!

Stenar & kristaller finns till försäljning!